You Are Here: Home » Games and movies » Avengers: Endgame – najočekivaniji film godine stiže u domeće bioskope!

Avengers: Endgame – najočekivaniji film godine stiže u domeće bioskope!

Najočekivaniji i najveći film u ovoj godini “OSVETNICI – KRAJ IGRE” (AVENGERS: ENDGAME) domaću, svečanu premijeru imao je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx BIG Beograd!

Nesvakidašnja atmosfera, kakva se može osetiti samo na projekcijama koje predstavljaju posebno filmsko iskustvo, dobra energija i veliko uzbuđenje vladali su bioskopom, a brojni poštovaoci franšize i Marvelovog filmskog univerzuma sa ogromnim nestrpljenjem čekali su početak filma. Kada je film počeo, publika je oduševljeno reagovala, a smeh i aplauzi orili su se punom bioskopskom dvoranom i za vreme trajanja filma, koji je na kraju završen ovacijama.

“OSVETNICI – KRAJ IGRE” je 22. film koji priča o herojima koji su obeležili jednu epohu i savremenu popularnu kulturu i zaokružuje filmsko putovanje u ultimativnoj borbi dobra i zla.

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel. Kevin Fejgi producira film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” a Antoni i Džo Ruso su reditelji. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.
Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” u sve bioskope stiže 25. aprila.

O autoru

Broj članaka : 5770

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top