You Are Here: Home » Games and movies » Avengers: Infinity War – obara sve rekorde i puni bioskopske sale!

Avengers: Infinity War – obara sve rekorde i puni bioskopske sale!

Film “OSVETNICI – RAT BESKRAJA” (AVENGERS: INFINITY WAR) nalazi se na redovnim repertoarima naših bioskopa od četvrtka 26. aprila i puni sale širom Srbije!

Svi fanovi Marvelovih junaka i ljubitelji spektakularnih akcionih avantura imaju samo pozitivne komentare na film, koji obara sve rekorde i kod nas i u svetu!

Sa preko 37 000 gledalaca u Srbiji i Crnoj Gori, ovo je najbolje bioskopsko otvaranje nekog superherojskog filma kod nas, a u celom svetu film je zaradio 630 miliona dolara, što je uspešniji rezultat od rekorda koji je 2015. godine postavio film “Star Wars – Buđenje Sile”!

Film “Osvetnici – Rat beskraja” zatiče Osvetnike i njihove saveznike u borbama za očuvanje sveta, ali opasna pretnja pod imenom Tanos pojaviće se iz senke kosmosa.  Tanos, najozloglašeniji tiranin širom svih galaksija, neće se zaustaviti dok ne skupi svo Kamenje Beskraja, u svom pohodu da poseduje nezamislivu moć nad celim čovečanstvom. Okupljajući tim iz svake franšize filmova o omiljenim superherojima, film “Osvetnici – Rat beskraja” donosi nam ultimativnu i najsmrtonosniju borbu svih vremena, epski doživljaj i nezaboravno bioskopsko iskustvo u kom će uživati sve generacije.

O autoru

Broj članaka : 4810

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top