You Are Here: Home » Games and movies » Film: Poslednji Srbin u Hrvatskoj – stiže u domaće bioskope!

Film: Poslednji Srbin u Hrvatskoj – stiže u domaće bioskope!

Zombi virus je tokom vikenda zahvatio prestonicu. Pred iznenađenim prolaznicima u centru Beograda našla se ekipa živih mrtvaca, sa transparentima “Kraj je blizu,” “Zombija do Tokija,” “Smrt zombi veganima” i “Dajte nam mozga.”

Izgledom kakvim ih zamišljamo: izraženih vena, crvenih očiju, krvavih ruku, sporog kretanja, sa iscepanom odećom hteli su da poruče ono najvažnije: film “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” kreće u bioskope od 7. marta.

Film reditelja i scenariste Predraga Ličine “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u čijoj su se publici poklonili glumci Dado Ćosić, Tihana Lazović, Sergej Trifunović, Severina i drugi, dok je poseban aplauz dobila glumica Hristina Popović, koja tumači lik Hrvojke Horvat.  

Hrvojka je filmska heroina kojom je opsednut zagrebački bonvivan Mićo, čija je svakodnevica ispunjena zabavnim sadržajima, odlascima u salone za masažu, restorane i bioskope. Zombi-epidemija koja se proširila Hrvatskom zateći će ga potpuno nespremnog. Voda, koja je u vremenima velikih socijalnih razlika jedina dragocenost postala je meta moćnika koja je spremna da ubaci tzv. zombi-virus u nju. Jedini cilj preostalih, neugriženih, je preživeti!

U nastavku možete pogledati fotografije “zombija” koji su prošetali Beogradom, za čiji je uverljiv izgled zaslužan majstor za specijalne filmske efekte Miroslav Lakobrija, koji je pripremao i glumačku ekipu tokom snimanju filma.

O autoru

Broj članaka : 5034

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top