You Are Here: Home » Games and movies » Film: Spiral – prvi trejler je stigao!

Film: Spiral – prvi trejler je stigao!

Rimejk filma „Slagalica strave“ slediće krv u žilama ljubiteljima strave i užasa. Glumac Samuel L. Jackson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku horor franšize, uz još jednu glumačku legendu Chrisa Rocka.

Rock će glumiti policajca na tragu serijskom ubici odgovornom za niz jezivih smrti. Max Minghella je njegov partner, Marisol Nichols njihova kapetanica, a Samuel L. Jackson glumi Rockovog oca. 

Dugo već nismo videli ovako napet trejler filma, a monstruozne zamke, pametni tragovi i jeziva atmosfera je nešto što najveći fanovi horora i očekuju. Ovo je definitivno sasvim novi nivo Slagalice strave.

Filmaši Mark Burg i Oren Koules producirali su i ovu verziju Slagalice strave, a film je režirao Darren Lynn Bousman koji je radio i na Slagalici strave 2, 3 i 4. Glavni razlog za novu verziju Slagalice strave je u tome što Chris Rock obožava tu franšizu.

Franšiza Slagalica strave je počela 2004. godine i napravljeno je ukupno osam filmova s tim da je zadnji prikazan prošle godine (Jigsaw). Svih osam filmova zaradilo je skoro milijardu dolara širom sveta .

Novo poglavlje Slagalice strave u distribuciji Blitza nam stiže 14. maja 2020. godine. 

Vest zbog koje želimo da proleće što brže stigne!

O autoru

Broj članaka : 5805

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top