You Are Here: Home » Games and movies » Galio je jedan od najmanje izabranih heroja u LoL-u!

Galio je jedan od najmanje izabranih heroja u LoL-u!

Galio je u jednom momentu bio jedan od najvećih prioriteta naprofesionalnoj scenili, ali i u solokjuu. Ipak, nerf za nerfom ga je učinio sve manje popularnim . Nakon poslednjih izmena koje je dobio tokom poslednjeg peča 9.14, njegov pik rejt iznosi manje of 0.8%, što je trenutno jednan od najnižih u igri.

Galio je uživao veliku popularnost zahvaljujući  količini corwd controla koji poseduje, kao I činjenici da je poprilično tenkast. Takođe pruža I globalnu prisustnost u vidu svog ulta. Obzirom da je dugo dominirao pojima Summoner’s Rifta, Riot odlučuje da ga dodatno izbalansira.

Najveća i najdrastičnija promena koja je implementirana jeste to što Galio vipe nije mogao da flešuje dok čeneluje svoju Shield of Durand (W) magiju. W je njegova ključna magija, ali ju je bez fleša poprilično lako izbeći. Fleš – W je bio pouzdan kombo koji je donosio zagarantovan kil.

Riot je takođe povećao štetu I smanjio mana cost na njegovoj Q magiji, ali joj je povećao kuldaun sa 10/9.5/9/8.5/8 na 14/13/12/11/10 sekundi, što je značajno.

Igračima se svakako nije dopalo ono što je Riot uradio, u poslednje vreme  sve češće viđamo da nerfuju do zemlje heroje koji su jaki na profesionalnoj sceni.

Galio nije jedan od heroja na koje trenutno možete da se oslonite I verovatno neće biti uskoro, osim ukoliko Riot pruži ruku pomilovanja.

Izvor: Klan RuR

O autoru

Broj članaka : 5756

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top