You Are Here: Home » Games and movies » One su bombe

One su bombe

Reč je o drami snimljenoj prema istinitim događajima, a prikazuje tri žene američke televizijske kuće Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja.

Tačnije, film prati novinarku Grečen Karlson koja se sprema da pokrene sudski proces protiv čelnog čoveka ove TV kuće Rodžera Ejlija koji je dugi niz godina seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. U isto vreme mlada producentkinja Kajla Popisil tek dobija posao u ovoj TV kući 

U raskrinkavanje najmoćnijeg čoveka Fox Newsa je uključena i novinarka Megan Keli  – jedna od dvadeset žena koje su igrale važnu ulogu u svrgavanju Rodžera Ejlija s moćne pozicije na kojoj je bio čak dve decenije. Iako je poricao svoju krivicu, Ejli je podneo ostavku.

Za seksualno zlostavljanje prvi put je optužen 2014. godine u knjizi Gabriel Sherman “The Loudest Voice in the Room“. U knjizi je uključeno svedočanstvo televizijske producentkinje kojoj je ponudio povećanje plate ako se s njim upusti u seksualne odnose kad god mu se prohte. Ona ga je odbila te na kraju dobila otkaz.

Zvezde filma čine Nikol Kidman, Margo Robi i Šraliz Teron a u domaće bioskope stiže 26. decembra.Šarliz Teron i Margo robi nominovane su za Zlatni globus za uloge u ovom ostvarenju. 

O autoru

Broj članaka : 6341

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top