You Are Here: Home » Games and movies » Pogledajte trejler za film “Anonimna dojava”

Pogledajte trejler za film “Anonimna dojava”

Trejler za film „Anonimna dojava“, preveden na srpski, od danas možete gledati na Jutjub kanalu distributera „MCF MegaCom Film“.

U uzbudljivom akcionom trileru, koji u bioskope stiže 27. septembra, glavne uloge igraju poznati francuski glumci, Metju Kasovic i Danijel Otej, a režiju potpisuje Mikele Plaćido.

Detektiv Matej (Danijel Otej) radi na najvećem slučaju u svojoj karijeri. Prilikom pokušaja hapšenja čuvene bande pljačkaša, ceo njegov tim je onesposobljen od strane misterioznog snajperiste.

Zahvaljujući anonimnoj dojavi i akciji detektiva Mateja, uhapšen je Vinsent (Metju Kasovic), snajperista i vođa bande surovih pljačkaša. On uspeva da pobegne iz zatvora, sa ciljem da otkrije izdajicu u svojoj bandi.

Italijnski glumac, scenarista i reditelj Mikele Plaćido, domaćoj publici najpoznatiji je kao Korado Katani iz kultne italijanske serije „Hobotnica“. Prvi dugometražni film snimio je 1990, a od njegovih značajnijih ostvarenja izdvajaju se filmovi: „Veliki san“, „Izgubljene ljubavi“ i nagrađivani „Kriminalistički roman“.

Trejler možete pogledati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=8PQrCuTuuEg

O autoru

Broj članaka : 1178

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top