You Are Here: Home » Games and movies » Premijera najstrašnije horor priče ove godine – The Nun stiže u bioskopu!

Premijera najstrašnije horor priče ove godine – The Nun stiže u bioskopu!

Film koji je i pre prikazivanja dobio epitet najstrašnije horor priče „Opatica iz pakla“, na radost svih ljubitelja ovog žanra, biće premijerno prikazan u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, u sredu 5. septembra od 20 časova. Ulaznice za premijeru uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve posetioce premijere u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš očekuje jezivo iznenađenje.

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel“ i „Anabel 2: Stvaranje zla“. Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „ Anabel 2: Stvaranje Zla“.

Opaticu iz pakla, fenomenalno je dočarala Boni Arons, koju pamtimo po istoj ulozi u predhodnom nastavku ove franšize, dok su Demian Bichir i Taisa Farmiga sjajno izneli uloge sveštenika i opatice. Scenaristu filma, odlično poznajemo po nekim od najboljih horora ikada, kao što su „Anabel“, i „To“.

Trejler filma „Opatica iz pakla“ možete pogledati na ovom linku.

Karte za premijernu projekciju mogu se rezervisati na sajtu www.cineplexx.rs ili kupiti online, uz pomoć Cineplexx bonus kartice.

O autoru

Broj članaka : 4995

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top