You Are Here: Home » Games and movies » Revolucionarna MX4D tehnologija stiže u Cineplexx Delta City

Revolucionarna MX4D tehnologija stiže u Cineplexx Delta City

Cineplexx Delta City će se od 15.novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata, koje proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali. 

Kiša, vetar, magla, mehurići, pa čak i sneg, samo su deo efekata koji će gledanje filma u jedinom 4D bioskopu u Beogradu učiniti nezaboravnim iskustvom, za sva čula.

Radovi u jednoj od sala bioskopa Cineplexx Delta City već su počeli, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su holivudski blokbasteri Venom, nastavak Fantastičnih zveri i animacija Grinč.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

O autoru

Broj članaka : 5100

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top