You Are Here: Home » Games and movies » Riot obećava balansiranije heroje u budućnosti

Riot obećava balansiranije heroje u budućnosti

Riot Games je napokon priznao ono na šta se većina igrača već godinama unazad žali. Činjenica je da su neki heroji jednostavno prejaki, odnosno da imaju malo ili čak ni jednu slabu tačku. Ovo izuzetno frustrira igrače, jer ostavlja minimalno prostora za nadigravanje protivnika. Zbog toga se javlja i problem balansiranja upravo takvih šampiona, jer ih Riot u većini slučajeva potpuno uništi ili samo neprimetno nerfuje. 

Takav slučaj je bio na primer sa Ireliom i Aatroxom tokom cele prethodne godine. Ova dva heroja su se po winrateu zavidno izdigli u odnosu na ostale na svojim lejnovima, te smo ih čak vićali i na mid lejnu. Jučerašnji peč doneo je velike nerfove, što se drastično odrazilo na njihov novi procenat pobeđenih partija. 

Riot međutim u zvaničnoj izjavi kaže da će svi budući heroji imati očiglednu slabost, ili protiv određene grupe šampiona ili određene mehanike (npr. crowd control, lečenje i slično). Razvojni tim se nada da će ih to učiniti jednakim u odnosu na stare heroje, što je u potpunom kontrastu od onoga što smo do sada imali priliku da vidimo. 

Nekoliko novih heroja i značajnijih apdejtova najavljeni su za ovu godinu. Spisak uključuje Kayle, Morganu, Mordekaisera i par sasvim novih šampiona. Ukoliko riot ispuni svoje obećanje, a nadamo se da hoće, niko od njih ne bi trebo da bude znatno snažniji u odnosu na ostatak stanovnika Runeterre.

Izvor: KlanRUR

O autoru

Broj članaka : 5536

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top