You Are Here: Home » Hardware and software » Philips Momentum ekskluzivno na Gamescom sajmu u Kelnu

Philips Momentum ekskluzivno na Gamescom sajmu u Kelnu

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje učešće na ovogodišnjem Gamescom sajmu koji se održava od 21. do 25. avgusta u Kelnu. MMD će tako na najvećem Evropskom sajmu gejminga i zabave posetiocima predstaviti prvi monitor na svetu namenjen posebno ljubiteljima igranja na gejming konzolama – 43 inčni UHD 436M6VBPAB Philips monitor iz Momentum linije, zvanično predstavljenog u aprilu ove godine. Svi posetioci Gamescom sajma koji žele da iskuse jedinstveno iskustvo gejminga imaće priliku da isprobaju Philips Momentum monitor u dvorani 2.2 na štandu B 69/A 60.

Philips 436M6VBPAB prvi je monitor na svetu koji je zvanično sertifikovan DisplayHDR 1000 oznakom koju je dodelila organizacija VESA, što označava kako monitor postiže osvetljenje od impresivnih 1000 nita. Monitor ima VA panel koji dolazi s 4K razolucijom, dubinom boje od 10 bita, visokom razmerom kontrasta (3000:1), inovativnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz realističnih i živih boja.

Za glatko igranje zaduženi su nisko ulazno kašnjenje, vreme odziva od 4 ms i FreeSync podrška dok Ambiglow osvetljenje osigurava još bolji doživljaj. Jednostavnosti i funkcionalnosti korišćenja monitora doprinose USB-C povezivost i Philips EasyLink daljinski upravljač.

Prošlogodišnji Gamescom sajam privukao je oko 355 hiljada posetioca i time stvorio rekordnu posećenost. Ove godine sajam se otvara 21. avgusta ekskluzivno za predstavnike medija i kompanija, a za sve ostale posetioce 22. avgusta.

O autoru

Broj članaka : 5034

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top