You Are Here: Home » Hardware and software » Realizovan CentOS 6.1

Realizovan CentOS 6.1

CentOS razvojni tim je objavio izdanje verzije 6.1 svog Red Hat Enterprise Linux ( RHEL ) klona. Kao i kod verzije 6.0, programeri su malo duže radili nego što su za verziju 6.2, koja je dostupana od prošle nedelje. Međutim, CentOS tim je napredovao i stigao da pripremi verziju 6.1.

Funkcije CentOS 6.1 su ekvivalentne onima u RHEL 6.1, koji je uveden u maju. Kao što je uobičajeno za CentOS , svi Red Hat natpisi i drugi zaštićeni elementi su uklonjeni i programeri su stopili različite Red Hat riznice i stvorili jednu uzvodno spremište. Novoformirani Continuous Release (CR) je dizajniran da pruži više fleksibilnosti u smislu novih softverskih paketa. U ovom projekata obezbediti će se ažuriranje većeg broja softverskih paketa koji će biti deo sledećeg izdanja pre nego što postane dostupan, a ona obuhvataju dodatna poboljšanja i bezbednosne ispravke.

Više detalja o ažuriranju se mogu naći na ovde. CentOS 6.1 je dostupan za preuzimanje kao projekat mirrors. Programeri će obavestiti korisnike koji žele nadogradnju za starije verzije.

O autoru

Broj članaka : 796

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top