You Are Here: Home » Mobile and gadgets » ADATA CW0100 – ozbiljan bežični punjač!

ADATA CW0100 – ozbiljan bežični punjač!

Pakovanje

Ukoliko imate neki od uređaja koji podržavaju bežično punjenje, uključujući iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, kao i Samsung S9 i Samsung S9 Plus, vaš telefon je kompatibilan sa novim ADATA CW0100  postoljem za bežično punjenje. U pakovanju ovog uređaja, osim samog pad-a i Micro USB kabla dužine 1m, pronaći ćete i višejezično uputstvo koje ukazuje na načine punjenja i osnovne informacije o uređaju. Sam uređaj dolazi u crnoj, ali i beloj boji.     

Praktičnost i brzina

Jedna od najuočljivijih karakteristika ovog uređaja jeste brzina. Naime, ADATA CW0100 podržava brzo punjenje do 10W, što omogućava da punjenje pametnog telefona ovim putem bude i do dva puta brže u odnosu na standardne 5W bežične punjače. Ova brzina punjenja potencijalno skraćuje vreme punjenja do jednog sata. 

Dizajn i sigurnost

Ovaj bežični punjač pleni pažnju debljinom od samo 7,5mm, kao i robusnom i elegantnom metalnom osnovom napravljenom od legure cinka. Ipak, ono što je najimpresivnije kod njega jeste postojanje LED svetlosnih indikatora, koji jasno ukazuju na status punjenja. Ovo nije značajno samo zbog vizuelne komponente, niti vam pokazuje samo da li se uređaj trenutno puni. Jedan pogled na uređaj pokazaće vam i da li je na njega postavljen neki strani metalni predmet, poput novčića. Sposobnost otkrivanja stranih predmeta osigurava da postolje prekine punjenje ukoliko ih detektuje, što pruža dodatnu sigurnost u sprečavanju slučajeva kao što je pregrevanje.

Ukoliko nakon postavke mobilnog telefona na ADATA CW0100 LED indikator svetli u plavoj boji, telefon se puni. Crvena boja indikatora ukazuje da nešto ne funkcioniše kako treba, dok trepteća crvena lampica označava da je uočen metalni objekat koji je potrebno ukloniti. 

SPECIFIKACIJE                                                                                                            

Boja Crna/Bela
Input 5V/2A, 9V/1.67A (Micro USB)
Output 10W Max (Wireless)
Dimenzije 100x100x7.5mm 
Težina 148g
Kompatibilnost iPhone 8/8 Plus/X, Samsung S9/S9 Plus/Note 8/S8/S8 Plus i drugi pametni telefoni sa Qi sertifikatom 
Dodaci 1M Micro USB kabl
Garancija 1 godina

O autoru

Broj članaka : 5087

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top