You Are Here: Home » Mobile and gadgets » ADATA predstavlja superizdržljive memorijske kartice

ADATA predstavlja superizdržljive memorijske kartice

ADATA Technology (Tajvanska berza: 3260.TWO), vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređajepredstavlja svoje superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice. ADATA Premier Pro MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice su memorijske kartice visoke izdržljivosti, video brzine klase 30 (V30) koje su posebno namenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju. Savršene su za kamere u automobilima, nadzorne sisteme i sve druge primene koje zahtevaju izdržljivost usled stalnog snimanja. Zato što imaju ocenu performansi za aplikacije klase 2 (A2), one korisnicima pružaju bržu i lakšu upotrebu aplikacija, a funkcionišu i u ekstremnim okruženjima jer su otporne na tečnost, udarce, statički elektricitet i X-zrake. 

Stvorene za hiljade sati snimanja 

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruisane su pomoću NAND fleš čipova izuzetnog kvaliteta i mogu sačuvati do 40.000 sati video materijala visoke rezolucije. Bilo da se radi o manjoj saobraćajnoj nezgodi snimljenoj kamerom na instrument tabli automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom video materijalu snimljenom kamkorderom, korisnici mogu biti sigurni da će sve biti zabeleženo.

Sveobuhvatna zaštita

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje greške kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više grešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, X-zrake (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) i ekstremne temperature (od –25 °C do 85 C°).S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju skladištenje hiljada fotografija i desetina sati filmova u Full HD rezoluciji na mobilnim uređajima, automobilskim kamerama i nadzornim sistemima. Na tim se karticama sa performansama za aplikacije klase 2 (A2) mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.

O autoru

Broj članaka : 5710

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top