You Are Here: Home » Mobile and gadgets » iOS 13 će vas upozoriti ako brišete aplikaciju sa aktivnom pretplatom

iOS 13 će vas upozoriti ako brišete aplikaciju sa aktivnom pretplatom

Među mnogim novostima koje donosi novi iOS 13, svakodnevno saznajemo za nove funkcionalnosti koje će biti dostupne u konačnoj verziji. 

Jedna od najnovijih koja je isplivala na površinu tiče se deinstalacije aplikacija. Naime, kada odaberete deinstalaciju aplikacije u sklopu koje inače imate aktivnu pretplatu, iOS 13 će vas na to upozoriti. 

Obavešrenje će vam reći hoćete li i dalje imati pristup svom nalogu na drugim uređajima, a reći će vam i kad je vreme za obnovu pretplate. 

Apple ovu funkcionalnost nije spomenuo prilikom predstavljanja, ali bi trebala da bude dostupna u javnoj beti 25. juna.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Broj članaka : 5161

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top