You Are Here: Home » Mobile and gadgets » Ovo je “gotovo” sigurno novi iPhone 7

Ovo je “gotovo” sigurno novi iPhone 7

iPhone 7_1

Internetom već skoro godinu dana kruže raznorazne fotografije za koje oni koji ih postavljaju tvrde da je novi iPhone 7, odnosno nova generacija/familija iPhone telefona. Većina je potpuno nerealna, ali ima i onih za koje se gotovo sigurno zna da verno slikaju novi iPhone 7 telefon, odnosno kompletnu iPhone 7 porodicu telefona. Pre par dana procurele su nove fotografije iPhone 7 telefona koje su prema navodima postavljača delo čoveka koji je direktno vezan za testiranje novog iPhone telefona.

iPhone 7_2
Sa fotografija možemo videti da je reč o kompletnom proizvodu, koji kao što smo već pisali neće imati 3.5 mm ulaz i vizuelno će biti veoma sličan modelima iPhone 6 i iPhone 6S. Na fotografijama se vidi i jedna od instaliranih beta verzija iOS 10 okruženja namenjena za testiranje, koju je Apple nazvao SwitchBoard. Tu su još znatno većna zadnja kamerica (iSight), dualni zvučnici i repozicionirana antena.

Apple (prema šuškanju) planira da novu generaciju iPhone telefona predstavi za mesec dana, odnosno 12-og septembra, a da sa prodajom istih startuje već 16-og septembra.

Izvor: iBerza

O autoru

Broj članaka : 5720

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top