You Are Here: Home » Mobile and gadgets » Ovogodišnji iPhone-i sa različitim veličinama notcha i USB-C priključkom?

Ovogodišnji iPhone-i sa različitim veličinama notcha i USB-C priključkom?

Na Internetu, tačnije na internet stranici Droid Shout dostupne su još jedne u nizu glasina što se tiče iPhone-a koje bi kompanija iz Cupertina trebala da predstavi ove godine.

Sva tri aktuelna modela iPhone-a, dakle iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR dobiće svoga naslednika.

Prema Apple-ovom planu iPhone XR bi trebao da ima nešto veći notch u odnosu na iPhone XS modele, ali navodno postoje i prototipi koji eksperimentišu sa različitim veličinama notcha pa nije jasno koja bi od tih verzija bi trebala da bude službeno predstavljena ove jeseni.

Nešto značajnija je informacija kako u Apple-u navodno razmišljaju o prelasku sa njihovog Lightning priključka na klasični USB Type-C priključak. I tu se ponavlja pre spomenuta situacija, postoje prototipi koji sadrže Lightning priključak, kao što postoje i prototipi koji sadrže USB Type-C priključak.

Naslednik aktuelnog iPhone XS Maxa imaće trostruku zadnju kameru, a iPhone XR dvostruku zadnju kameru i verziju zelene boje.

Cene iPhone-a za 2019. godine ne bi se trebale previše menjati u odnosu na cene aktuelnih modela koji su predstavljeni na jesen 2018. godine.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Broj članaka : 5770

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top