You Are Here: Home » Mobile and gadgets » Zvanično predstavljen OnePlus 7T Pro

Zvanično predstavljen OnePlus 7T Pro

Nakon što je i obična verzija OnePlus-a 7 dobila svoju T verziju, na red je stigao i Pro model. Naime, OnePlus je juče službeno predstavio OnePlus 7T Pro, koji donosi minimalna poboljšanja u odnosu na OnePlus 7 Pro, lansiran u maju.

Dizajn i kućište uređaja ostali su isti, a najvažnija razlika u odnosu na prethodnika odnosi se na procesor. Umesto Snapdragon-a 855, u novom modelu kuca njegova poboljšana verzija – Snapdragon 855+. Ovaj procesor bi trebao da osigura do 15% bolje grafičke performanse koje bi trebali da osete oni koji inače vide i razliku između 60 Hz i 90 Hz stope osvežavanja.

Konfiguracija memorije ostaje ista, dakle kombinacija 8GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, ali u ponudi će biti i McLaren verzija sa 12 GB RAM-a.

Druga razlika u odnosu na originalni model je novo “30T” brzo punjenje koje će, prema navodima kompanije, biti 23% brže od 30W punjenja u OnePlusu 7 Pro.

Treća stavka je sitno poboljšanje u trostrukoj kameri koja je sada dobila macro način fotografisanja, dok je ostatak konfiguracije ostao isti.

Naravno, novi model dolazi i sa novim OxygenOS-om 10 temeljenim na Android-u 10, dok vlasnici postojećih modela još uvek čekaju nadogradnju.

Cena OnePlus-a 7T Pro u EU će iznositi 760 evra, dok će McLaren verzija biti nešto skuplja, tačnije 830 evra. Prodaja započinje sledećeg četvrtka.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Broj članaka : 5950

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top