You Are Here: Home » W W W » Instagram uvodi opciju za deljenje sadržaja između odabranih korisnika

Instagram uvodi opciju za deljenje sadržaja između odabranih korisnika

Nakon što je pre nekoliko dana poljuljao privatnost mnogih kada je počeo da obaveštava korisnike ukoliko neko napravi screenshot njihove fotografije, Instagram sada uvodi novu opciju prema kojoj korisnici mogu da kreiraju listu najboljih prijatelja među kojima je privatnost zagarantovana.

Naime, preko opcije Instagram favorites, odabrani korisnici unutar male grupe mogu jedno između drugih deliti fotografije i video snimke koji će biti dostupni samo njima. Na taj način, ne moraju svi vaši pratitelji da vide sadržaje koje želite pokazati samo dobrim prijateljima.

Prema mišljenju tehnoloških stručnjaka, ova opcija mogla bi u potpunosti da promeni način korišćenja Instagram-a. Inače, ova društvena mreža koja je na početku bila namenjena samo za deljenje fotografija, mnogo se promenila, a naročito nakon spajanja s Facebook-om.

Opcija “Favorites” na Instagram-u bi mogla stvoriti sve veći broj privatnih grupa koje će deliti zajedničke sadržaje, interese i slično. Korisnik koji kreira grupu moći će u bilo kojem trenutku dodati ili ukloniti članove iz grupe. Ova opcija poprilično podseća na Facebookove zatvorene grupe.

Novu opciju Instagram je testirao na manjem broju ljudi, a uskoro će biti dostupna svim korisnicima.

izvor: IT Vesti

O autoru

Preduzetnik

Vlasnik i operacioni menadžer u Cybernet Technology doo, šef tehničke podrške za ManageWP.com u Prelovac Media doo

Broj članaka : 817

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top