You Are Here: Home » W W W » Zagrebački MediaToolkit je pobedio na WebUp takmičenju startapa WebFest.ME festivalu

Zagrebački MediaToolkit je pobedio na WebUp takmičenju startapa WebFest.ME festivalu

mediatoolkit

Zagrebački MediaToolkit je pobedio na WebUp takmičenju startapa WebFest.ME festivalu i kao nagradu dobija učešće na TechCrunch Disrupt konferenciji naredne godine. MediaToolkit je alat za praćenje popularnosti sadržaja na društvenim mrežama, pre svega na Facebooku i skoro je dobio značajno unapređenje sa 2.0 verzijom aplikacije.

Filip Topol, koji je predstavljao startap u Budvi je sa nama podelio utiske o pobedi:

Uf, osjećaj je sjajan. I zato što je to prvo natjecanje ove vrste, i zato što nam je prva nagrada ali, najvažnije, i kao još jedna validacija ideje. Svi u Zagrebu su ludi, pratili su stream. Što se tiče Njujorka, cilj nam je najbolje to iskoristiti. Validirati ideju i dobiti feedback, pričati sa što više ljudi i pokušati što više se umrežiti unutar medijske industrije. Ali najviše steći jedno genijalno iskustvo.

Čestitamo pobedničkoj ekipi, o ispod možete videti video prezentaciju ovog servisa i zvanično saopštenje organizatora.

Drugog dana konferencije Web Fest .ME 2012 u Budvi izabran je pobednik Web-Up .ME. Pobednik Web-Up. ME takmičenja je Mediatoolkit (https://www.mediatoolkit.com/).

Stručni žiri koji su činili Rajan Freitas (about.me), Karolina Rosi (start-up Chile) i Berislav Lopac (Hrvatska mreža poslovnih anđela, CRANE) imao je težak zadatak da odabere prvog pobednika Web-Up .ME. U finalu su se pored pobednika našli i odlični Vet-Cloud i Moja garaža, ali samo je jedan mogao da ponese titulu najboljeg.

Pobednik je kao nagradu dobio priliku da otputuje na Tech Crunch Disrupt u Njujork u maju 2013. gde će imati svoj štand u aleji preduzetnika i moći će da dođu u kontakt sa značajnim investitorima. Pored toga svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde se bori za glavnu nagradu od 50,000 američkih dolara (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.

O autoru

Broj članaka : 390

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top