You Are Here: Home » W W W » Nema više igrica na Facebook Messenger-u

Nema više igrica na Facebook Messenger-u

Kad je pre dve godine Facebook predstavio brze igre koje je moguće igrati u Messenger-u, korisnici su imali podeljeno mišljenje. Nekima je to bio izvrstan način za igranje jednostavnih igara sa prijateljima, drugi su to okarakterizovali kao nepotrebnu smetnju.

Čini se kako su u Facebook-u zaključili da je ovih “gunđala” više pa su objavili kako će brze igre iz Messenger-a polako vratiti u originalnu aplikaciju Facebook. Tačnije, igre će dobiti sopstvenu “karticu” “Instant Games”.

Službeno je objašnjenje iz Facbook-a da žele Messenger, aplikaciju za dopisivanje, učiniti bržom, jednostavnijom i “lakšom”. Verovatno je važnu ulogu igrao i Facebook-ov plan da ujedini platforme za dopisivanje na Instagramu, WhatsApp-u i Messenger-u.

Igrači imaju vremena do kraja leta kako bi se igrali u Messenger-u, a nakon toga će omiljene igre morati da potraže u osnovnoj aplikaciji. Iz Facebooka ističu kako će igrači i dalje pristupati igrama kroz linkove odnosno obaveštenja u Messengeru, ali će za nove igre morati da odu na karticu “Facebook Gaming”.

U službenom obaveštenju stoji kako će promene prvi iskusiti korisnici iOS-a, a verovatno ubrzo nakon toga i korisnici Android-a.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Broj članaka : 6073

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top