You Are Here: Home » W W W » Povlačenje poruka uskoro i u WhatsApp-u

Povlačenje poruka uskoro i u WhatsApp-u

WhatsApp trenutno u svetu koristi preko 1,2 milijarde ljudi, što ga smešta na prvo mesto najkorišćenijih mobilnih aplikacija za dopisivanje.

Kao takav, za sada se dobro odupire najezdi raznih dodatnih opcija koje je popularizovao Snapchat – uveo je tek osnovne fotografske filtere i nenapadne “Stories” objave, a popularne nalepnice (stickere) i slični dodaci još uvek ne ometaju jednostavno dopisivanje putem ove aplikacije.

Upravo se klasičnih tekstualnih poruka i slika tiče i najava za koju smo doznali ovih dana. Naime, u WhatsApp-u bi, nakon višemesečnog testiranja, uskoro trebalo biti moguće povući poslate poruke, za slučaj da su poslate greškom (bilo da je pogrešan njihov sadržaj ili primalac).

Opcija “Recall”, koju primera radi već ima Telegram, omogućila bi brisanje neželjene poruke – ali samo unutar 5 minuta od njenog slanja.

Prema portalu WABetaInfo navedena opcija bi trebala da stigne nekad nakon trenutno aktivne nadogradnje 2.17.30 za iOS. Izvor ne navodi hoće li poruke biti moguće izbrisati iz razgovora i u slučaju da ih je primalac već pročitao – očito ćemo morati pričekati na novu nadogradnju kako bismo videli tačno kako će opoziv poruka funkcionisati.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Preduzetnik

Vlasnik i operacioni menadžer u Cybernet Technology doo, šef tehničke podrške za ManageWP.com u Prelovac Media doo

Broj članaka : 817

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top