You Are Here: Home » W W W » YouTube gasi opciju za uređivanje video sadržaja

YouTube gasi opciju za uređivanje video sadržaja

Koristite li YouTube samo za gledanje videa, ili za postavljanje isečaka koje nije trebalo posebno dorađivati, vrlo je verovatno da nikada niste uvideli da na ovom servisu postoji i mogućnost naprednog montiranja video zapisa.

YouTube-ov Video Editor nudio je izrezivanje i kombinovanje video isečaka, dodavanje audio zapisa, izradu kolaža od fotografija i slično – ali to uskoro više neće biti moguće.

Naime, u Google-u su izgleda uvideli da je ova mogućnost malo korišćena pa su je odlučili ukinuti. Počevši sa 20. septembrom ove godine montiranje videa autori će morati da odrađuju na svom računaru ili na nekom od drugih servisa. Upravo pojava velikog broja aplikacija za uređivanje videa učinila je YouTube-ov Editor neisplativim. Svi oni koji su na njemu započeli projekte, moraće ih završiti do spomenutog datuma ili će oni zauvek nestati.

Poboljšanja (Enhancements) videa kao što su dodavanje filtera, rezanje zapisa, i slične manje ispravke i dalje će biti dostupna, stoji na Google-ovom blogu posvećenom YouTube-u.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Preduzetnik

Vlasnik i operacioni menadžer u Cybernet Technology doo, šef tehničke podrške za ManageWP.com u Prelovac Media doo

Broj članaka : 817

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top