You Are Here: Home » Zanimljivosti » Apple bi mogao da ima novi rekord po skupoći!

Apple bi mogao da ima novi rekord po skupoći!

Svi znamo da su Apple-ovi gedžeti, telefoni i računari prilično skupe stvarčice i kada god se iz Cupertina pojavi nešto novo, uvek nas pomalo šokiraju cenama.

Prema izveštaju koji donosi Economic Daily News, Apple će i dalje ostati u tom trendu, jer će cena novog 16-inčnog MacBook Pro laptopa iznositi čak 3000 dolara. To će navodno biti cena najjeftinijeg osnovnog modela, što znači da ćete nadograđenu verziju sa boljom tehnologijom i većom memorijom plaćati još više. 

Novi 16-inčni MacBook Pro imaće LCD ekran rezolucije 3072×1920 piksela i neće sadržati touch ekran jer je Apple više puta naglašavao da ga želi zadržati u formi laptopa.

Koliko god ovo delovalo skupo, budite sigurni da će vojske Apple-ovih fanova kupovati ovaj laptop kao i sve druge do sada. Apple za svoje proizvode može tražiti novca koliko god mu padne na pamet, ali oni će se prodavati bez ikakvih problema.

S obzirom da se kod nas i postojeći 15-inčni modeli MacBook Pro laptopa prodaju za preko 300.000,00 dinara, za očekivati je da će cene novih 16-inčnih modela u domaćim prodavnicama biti znatno veće.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Broj članaka : 5543

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top