You Are Here: Home » Zanimljivosti » Apple otpustio inženjera čiji je iPhone X zvezda viralnog videa

Apple otpustio inženjera čiji je iPhone X zvezda viralnog videa

Mogli smo i pretpostaviti da će se to dogoditi. Nakon što je prošle nedelje na internetu osvanuo video u kojem u kojem jedna devojka čačka po tatinom iPhone-u X, Apple je tatu naravno otpustio.

U toj kompaniji Jobsa čini se još uvek ima, ali da je on živ, ovaj bi otkaz dobio to jutro. Ocu, inače inženjeru u Apple-u je bilo toliko drago što vidi ćerku da joj malčice pozajmio svoj iPhone X. Ona je to odlučila snimiti i objaviti na svom YouTube kanalu, a video je naravno, postao jedan od onih viralnih videa, kojeg su pogledali milioni.

Na Apple-ov zahtev, video je ubrzo uklonila ali ga je do tada pogledalo toliko ljudi i objavljen je na toliko drugih mesta da ga je jednostavno nemoguće izbrisati do kraja.

Video kao video, i nije nešto naročito niti se u njemu puno iPhone-a X vidi ali vidi se dovoljno da se šefovima digne kosa na glavi.

Devojka sada plače u novom videu, u kojemu objašnjava kako je njen tata, inače “najbolji tata na svetu” ostao bez posla i kako oni zbog toga nisu ljuti na Apple.

Izvor: IT Vesti

O autoru

Preduzetnik

Vlasnik i operacioni menadžer u Cybernet Technology doo, šef tehničke podrške za ManageWP.com u Prelovac Media doo

Broj članaka : 895

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top