You Are Here: Home » Zanimljivosti » Logitech IT automati koji zaposlene čine dobro opremljenim!

Logitech IT automati koji zaposlene čine dobro opremljenim!

Logitech  daje zaposlenima veći izbor i brži pristup opremi za PC i mobilne aparate preko svog IT automata (IT vending machines)

Logitech IT automati pružanju zaposlenima mogućnost da na brz i efikasan način zamene svoju dotrajalu tastaturu, miša, slušalice ili neki drugi komad IT opreme s jednostavnim skeniranjem njihove identifikacione kartice. Mašine su osmišljene da poboljšaju produktivnost, naprave uštede za poslodavca i da pruže zadovoljstvo zaposlenom uklanjanjem potrebe da ispunjavaju upite o novoj opremi i da čekaju IT odeljenje da naruče potrebne periferne uređaje.

Ovaj inovativan način smanjuje distribucijske prekide i omogućuje zaposlenima da dobiju radne alate koji su im potrebni a sve to brzo i jednostavno. Ovi automati su smešteni u Logitech-ovim kancelarijama u Fremontu u Kaliforniji, a planovi su da se automati instalaju i na Tajvanu kao i u njegovom evropskom sedištu u Švajcarskoj. Logitecho-v potpredsednik poslovnih proizvoda, Bruce Lancaster, govori o automatima u video ispod:

Dok pišem ovaj tekst nešto razmišljam kako bi bilo zgodno da imamo jedan automat u kancelariji. Kako se Vam dopadaju ovi automati?

O autoru

Broj članaka : 390

© 2012 Powered by Cybernet Technology

Scroll to top